Karrier és Life coaching

MIÉRT HASZNOS A  coaching?

Közös munkánknak köszönhetően a coaching folyamat során biztosabbá válhatsz azokban a képességeidben, melyek segíthetnek magánéletedben vagy karrieredben, és azokban, amelyek gátolhatnak, amelyeket érdemes lenne fejlesztened. A folyamat célja elérni, hogy biztossá válj igazi motivációdban, saját magad által kitűzött céljaidban.

Olyan reális, elérhető, de kihívást is biztosító tervet tudunk közösen kidolgozni, mely megalapozza céljaid elérését. A folyamat végére biztosíthatjuk, hogy kellően magabiztos legyél a szükséges döntések meghozatalában vagy a fontos lépések megtételében, úgy, hogy azokat egyedül is meg tud tenni. További célunk lehet, hogy önbizalmadat megerősítsük, hogy határozottabbá, céltudatosabbá, bátrabbá válj. A beszélgetéseknek és az ülések közötti munkának köszönhetően egyértelműbbé válhat, hogy az általad kiválasztott területeken hogyan tudsz sikeresebb, elégedettebb és boldogabb lenni.

Kinek hasznos a Karrier Coaching?

Szeretnél egy számodra megfelelőbb munkahelyet, egy hozzád közelebb álló munkakört, amiben motivált és sikeres lehetsz? Szeretnél felkészülten megérkezni egy állásinterjúra? Esetleg több elismerésre vágysz kollégáidtól és főnöködtől? Érzed, hogy képes lennél többet kihozni magadból, hogy többre vagy hivatott? Szeretnéd tudni, hogy mi szükséges egy sikeres karrierhez? Első vezetői kinevezésed előtt állsz, de nem vagy benne biztos, hogyan lehetsz igazán sikeres és eredményes vezető? Elindítanád vállalkozásodat, de vannak benned kérdések?

Ha ezen kérdések egyikére a válaszod igen, akkor neked biztosan hasznos lehet a karrier coaching.

Kinek hasznos a Life Coaching?

Számodra, ha egy vágyott magánéleti célt szeretnél sikerrel megvalósítani, ezzel kapcsolatban magabiztosan meghozni fontos döntéseket.

Számodra, amennyiben önbizalmadat, önértékelésedet szeretnéd megerősíteni képességeid, erősségeid és fejlesztendő területeid mélyebb megismerése és megértése által. Abban az esetben is, ha emberi kapcsolataidban szeretnél fejlődni, családi, baráti vagy párkapcsolataid alakításában szeretnél sikeresebbé válni. Szintén hasznos lehet, ha a mindennapokban szeretnél jobban kommunikálni, jobban érvényre juttatni akaratodat, képessé válni mások hatékonyabb befolyásolására, meggyőzésére.

Számodra, ha végre pozitív változásokat, sikereket, eredményeket szeretnél elérni életedben.

Tipikus Karrier Coaching fókuszterületek

 • Karrierdöntéshez szükséges önismeret megszerzése, sikeres karrier elérése, önmegvalósítás
 • Testhezálló hivatás, munkakör megtalálása, karriertervezés, pályaválasztás
 • Álláskeresés, pályamódosítás, munkahelyváltás
 • Állásinterjúra való felkészülés, önéletrajz optimalizálása
 • Munkahelyi konfliktusok kezelése, csökkentése, munkahelyre való beilleszkedés
 • Első vezetői pozícióval kapcsolatos kihívások megoldása

Mit várhatsz a Karrier Coaching-tól?

 • Megtalálod és reálisan megvalósíthatóvá teszed karriercéljaidat
 • Megismered erősségeidet és azokat a kompetenciáidat, melyeket érdemes lenne fejlesztened
 • Magabiztosabban fogsz fellépni állásinterjúkon
 • Sikeresebben fogsz másokat meggyőzni, befolyásolni, konfliktusaidat hatékonyabban fogod kezelni
 • Munkahelyi kapcsolataid alakításában, fenntartásában válsz sikeresebbé
 • Első vezetői pozícióddal kapcsolatos kihívásokban kapsz támogatást

Tipikus Life Coaching fókuszterületek

 • Önbizalom megerősítése, fejlesztése, erősségek felfedezése
 • Kapcsolatok javítása családon, baráti társaságon vagy párkapcsolaton belül
 • Sikeresebb önérvényesítés, önmegvalósítás
 • Magánéleti célok kitűzése és tudatos megvalósítása

Mit várhatsz a Life Coaching-tól?

 • Jobban fogod ismerni és értékelni önmagad, magabiztosabb leszel
 • A fontos kapcsolataid megerősítésében kapsz támogatást
 • Jobban fogod képviselni véleményedet
 • Képes leszel magabiztosan megtervezni és kivitelezni magánéleti céljaidat

Hogy kell elképzelni a coaching folyamatot?

A Karrier és a Life Coaching is egy szerződéses alapon zajló, interaktív, célorientált, jövőre fókuszáló beszélgetéssorozat. A coaching során a coach és az ügyfél közösen dolgoznak az ügyfél személyes- vagy karriercéljai elérése érdekében. 

A coaching sikeressége nagyrészt az ügyfél elkötelezettségén és kitartásán múlik. Az eredményességhez nagy szükség van aktivitásra, terveinek megvalósításáért való felelősségvállalásra, valamint őszinteségre és nyitottságra.

A folyamat a coach-tól koncentrált és értő figyelmet, aktív hallgatási képességet, empátiát, új nézőpontokat megvilágító, kétségeket eloszlató és a célt fókuszban tartó kérdezéstechnikát igényel. A coach segít megtalálni a megfelelő válaszokat, és kérdéseivel segíti az ügyfelet a számára megfelelő döntések meghozatalában, támogatja őt a céljához vezető terv kialakításában és megvalósításában is.

A coach nem jelöl ki célokat az ügyfél helyett, nem hoz helyette döntéseket, nem készít helyette terveket és nem mondja meg mit, mikor és hogyan tegyen. Ez mind az ügyfél felelőssége, a coach felelőssége támogatást nyújtani számára ezekben. A coaching folyamat egy ingyenes előzetes egyeztetéssel indul, ahol a fenti kérdések mind tisztázásra kerülnek.

Mint akkreditációval és 10 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező Persolog DISC tanácsadó munkám során szívesen dolgozom személyiségprofil-elemzéssel is, mert ezzel a módszerrel a személyiség, az abból fakadó viselkedés és annak másokra gyakorolt hatásának mélyebb megismerése hatalmas segítségünkre lehet az önismeret fejlesztése és a karriercélok elérése felé vezető úton.

 

Ingyenes előzetes egyeztetés

Annak érdekében, hogy tisztázásra kerüljenek a szerepek és a felelősségi területek, valamint, hogy mindketten magabiztosan vágjunk a folyamatba egy viszonylag rövid (maximum 1 óra hosszúságú) ingyenes előzetes egyeztetéssel szoktuk kezdeni a közös munkát, mely telefonon, Skype-on vagy személyesen szokott zajlani.

Ennek a megbeszélésnek a célja számodra és számomra is ugyanaz. Beszerezni a jövőbeni együttműködéshez szükséges információkat, tisztázni az elvárásokat, azt, hogy kinek mi a felelőssége, meggyőződni arról, hogy tudunk-e, szeretnénk-e együtt dolgozni.

Mi történik az egyeztetésen?

A megbeszélés során megkérlek, hogy röviden mesélj magadról, vázold fel, hogy milyen kihívás, meghozandó döntés kapcsán, milyen cél elérésében szeretnél segítséghez jutni, valamint felteheted a folyamattal vagy velem kapcsolatban téged foglalkoztató kérdéseket. Én megosztom veled a folyamat sikerességéhez nélkülözhetetlen információkat, az együttműködés kereteit, és ha bennem merülnek fel kérdések, akkor azokat felteszem neked.

Mi nem történik az egyeztetésen?

Ezen a megbeszélésen még nem kezdünk el dolgozni sem a célod elérésén, sem az ahhoz vezető út kialakításán.

Ez a megbeszélés díjmentes és egyikőnkre sem ró semmilyen kötelezettséget.

 

Miért engem válassz?

Coachingban a meghallgatás, a türelmes figyelem, az empátia rendkívül fontos. De nem elég. Ha többre vágysz, ha nemcsak álmodozni szeretnél, hanem kitűzött céljaidat elérni, ha neked számít a sok éves gyakorlati tapasztalat, ha olyan coach-csal dolgoznál szívesen, aki nem csak olvasott arról, hogy hogyan lehet sikeres pályát elérni, de azt el is érte, akkor dolgozz velem.

Én sem születtem vezetőnek, és természetesen coachnak sem. Egy McDonald’s étteremben kezdtem dolgozni eladóként, innen jutottam oda, hogy legutolsó vállalati pozíciómban nemzetközi szintű kereskedelmi vezetőként tizenhárom ország kereskedelmi folyamatai tartoztak hozzám, most pedig coachként és tanácsadóként dolgozom. Az önismeretem és önmagam fejlesztésével, kemény munkával, kitartással, számos nehéz döntés meghozatalával, kockázatvállalással, tudatossággal, személyes célok kitűzésével és megvalósításával értem el, hogy egy 25 éves sikeres pályafutás álljon mögöttem. Az évek folyamán több esetben álltam dilemma előtt azzal kapcsolatban, hogy pályám hogyan folytassam, karrierem hogyan hozzam összhangba személyes céljaimmal.

Öt multinacionális cégnél dolgoztam, nagyjából tizenhárom különböző pozícióban, tizenhét évet vezetőként, tízet felsővezetőként. Száznál több kollégámnak segítettem vezetővé vagy jobb vezetővé válni, kihozni magukból a maximumot. Megszámlálhatatlan tréningen és workshopon vettem részt, illetve tartottam munkatársaknak, kezdő vagy rutinos vezetőknek. Ezernél több interjút készítettem a legkülönbözőbb szintekre jelentkező pályázókkal. Tudom, hogyan lehet hatékonyan befolyásolni környezetünket, eredményesen, sikeresen kommunikálni, együttműködni másokkal, tudom, hogyan lehet sikeresen célokat kitűzni és azokat megvalósítani. Így tudtam sikeres karriert építeni. De bármilyen munkakörben, helyzetben is voltam, mindig az volt a legfontosabb, hogy valamennyi kollégám a lehető legtöbbet tudja kihozni magából, tehetségéből, képességeiből.

Csomagajánlatok

A csomagajánlatokat csak magánszemélyek vehetik igénybe, az árak budapesti helyszínre vonatkoznak és előrefizetés esetén érvényesek. A csomagok tartalma rugalmasan módosítható, a végleges ár a megbeszélt változtatások után kerül kiszámításra.

 

CÉLKITŰZÉS MAGABIZTOSAN!

BASIC CÉLKITŰZŐ CSOMAG
50000 Ft
 • 3X1 óra célkitűző és tervkészítő coaching találkozó
 • A SMART eredményes célkitűzés módszerének megismerése
Pro CÉLKITŰZŐ csomag
75000 Ft
 • BASIC CÉLKITŰZŐ CSOMAG +
 • További 2X1 óra utánkövető és támogató coaching ülés
Premium célkitűző csomag
90000 Ft
 • PRO CÉLKITŰZŐ CSOMAG +
 • További 2X1 óra utánkövető és támogató coaching ülés 

KARRIERTÁMOGATÓ CSOMAGOK

BASIC KARRIERTÁMOGATÓ CSOMAG
50000 Ft
 • 3X1 óra karriertámogató coaching DISC személyiségprofil-elemzéssel
 • Önéletrajz átnézése és felkészülés a várható interjúkérdésekre
Pro karriertámogató Csomag
75000 Ft
 • BASIC KARRIERTÁMOGATÓ CSOMAG +
 • További 2X1 óra támogató coaching ülés
Premium KARRIERTÁMOGATÓ csomag
90000 Ft
 • PRO KARRIERTÁMOGATÓ CSOMAG +
 • További 2X1 óra támogató coaching ülés 

HATÉKONY EGYÜTTMŰKÖDÉS DISC SZEMÉLYISÉGPROFIL-ELEMZÉSSEL

BASIC HATÉKONY EGYÜTTMŰKÖDÉS CSOMAG
50000 Ft
 • Online Persolog DISC személyiségprofil 
 • Saját egyéni személyiségprofil megismerése (1 óra)
 • Személyiségtípusok megismerése (2 óra)
Pro hatékony együttműködés csomag
75000 Ft
 • BASIC HATÉKONY EGYÜTTMŰKÖDÉS CSOMAG +
 • Különböző személyiségtípusokkal való együttműködés és gyakorlati felkészülés (2 óra)
Premium hatékony együttműködés csomag
90000 Ft
 • PRO HATÉKONY EGYÜTTMŰKÖDÉS CSOMAG +
 • További 2X1 óra coaching ülés a megszerzett ismeretek gyakorlati hasznosításáról

VEZETŐ LESZEK! – FELKÉSZÍTÉS VEZETŐI MUNKAKÖRRE

BASIC VEZETŐI FELKÉSZÍTŐ CSOMAG
100000 Ft
 • Online DISC személyiségprofil kérdőív
 • A személyiségprofil 1 órás kiértékelése 
 • További 4X1 óra vezetői készségeket felmérő és fejlesztő coaching ülés
Pro vezetői felkészítő csomag
150000 Ft
 • BASIC VEZETŐI FELKÉSZÍTŐ CSOMAG +
 • További 3X1 óra vezetői készségfejlesztő coaching ülés
Premium vezetői felkészítő csomag
180000 Ft
 • PRO VEZETŐI FELKÉSZÍTŐ CSOMAG +
 • További 3X1 óra vezetői készségfejlesztő coaching ülés